ORDU İLİNDE HİZMET İÇİ EĞİTİM
Tarih: 22.02.2016 | Okunma Sayısı: 1058

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen il koordinasyon üyesi yönetici ve uygulayıcı personele yönelik hizmet içi eğitim programı Ordu/Fatsa da gerçekleştirildi. Birinci grup olarak Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize illerinin yönetici ve uygulayıcı personelleri ve bakanlıkların il müdürlükleri uygulayıcı personellerinde katılımıyla birlikte hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Baromuzu temsilen Stj. Av. Orhan Bıçakçı katıldı. Programda çocuk mevzuatı çerçevesinde başta korunma ihtiyacı olan çocuklarla beraber tüm çocuklarımız için neler yapılabilir, önleyici ve müdahale edici alanlar nelerdir başlıklı konular ele alındı. Konuların kavramı kolaylaştırmak adına il yöneticileri katılımıyla birlikte eğitimciler tarafından uygulayıcı iş birliği içinde etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerle eğlenceli hale gelen eğitimde il yöneticilerine düşen görevlerden bahsedildi aynı zamanda birlikte hareket edildiğinde bir çocuğun hayatının nasıl kurtarılabileceğine dair bilgi edinildi. İki günlük eğitimin arından katılım töreni gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Yayın İşleri Daire Başkanının katılımıyla il yöneticilerine katılım belgesi verilerek programa son verildi.