BAYBURT ADLİYESİNDEN TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILAR İÇİN VEDA YEMEĞİ TÖRENİ DÜZENLENDİ.
Tarih: 6.07.2012 | Okunma Sayısı: 4900

2012 yaz kararnamesi ile Bayburt adliyesinden tayini çıkan başta başsavcı olmak üzere hakim ve savcılar için adliye ve baro olarak ortaklaşa veda yemeği töreni düzenlendi. Yemeğe Bayburt İlinde görev yapan avukatlar, hakim ve savcılar, adliye ve cezaevi personeli katıldı. Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkan Yardımcısı Av.Arif Aslan törende yaptığı konuşmada ; Yine bu akşam hüzünlü bir gecede bir arada toplanmış bulunuyoruz. Zira her veda töreni içinde bir hüznü barındırır. Veda törenlerin en önemli yönü, tayini çıkan ve aramızdan ayrılan hakim ve savcı arkadaşlarımızın geride hoş bir seda bırakarak ayrılmalarıdır. Bayburtta görev yapan avukatlar olarak biz kendilerinden memnunduk. Olumlu, özverili, uyumlu katkılarını gördük ve yaşadık. Kendileri geride hoş bir seda bırakarak aramızdan ayrılıyorlar. Şahsım ve avukat meslektaşlarım adına kendilerine yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diliyorum. Eğer bir gün Bayburt'a yolunuz düşerse burada arkadaşlarınız ve kardeşleriniz olduğunu unutmayın. Zira; yöremiz yöreniz, evimiz evinizdir. dedi. Daha sonra plaket takdimi yapıldı.

19.09.2024