BARODAN KIZILAYA BÜRO MALZEMESİ HEDİYESİ
Tarih: 23.06.2011 | Okunma Sayısı: 3436

BARODAN BÜRO MALZEMESİ HEDİYESİ

Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Başkanlığı tarafından Türk Kızılay Kelkit Şube Başkanlığı’na Şube Ofisinin tefrişi için hediye edilen büro malzemeleri Baro adına Av.Arzu Topuz ve Av.Kurtuluş Murat Şahin tarafından Türk Kızılayı Kelkit Şube Başkanı Çetin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine teslim edildi.  Derneğin çalışmalarında başarılar dileyen Baro Avukatları Gümüşhane Bayburt Bölge Barosunun farklı alanlarda da yardımlarının devam edeceğini dile getirdiler. Büro malzemelerini teslim alan Türk Kızılayı Kelkit Şube Başkanı Çetin Kaya Dernek ve Yönetim Kurulu adına Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosuna bu  hizmetleri dolayısıyla teşekkürlerini sunarak Kelkit Şubesi olarak bundan sonraki çalışmalarının daha da hız kazanacağını dile getirdiler.

19.09.2024